Enheden bliver varm

• Hvis du bruger din enhed til at tale, overføre data eller spille spil eller musik i længere tid, kan enheden blive varm. Det er almindeligt, fordi enheden bruger mere strøm end sædvanligt og derfor genererer mere varme under disse forhold.
    • Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.
    • Hvis du stadigvæk har spørgsmål eller bekymringer, kan du kontakte os .