Enheden oplades tilsyneladende ikke

Hvis batteriet er afladet, kan det tage op til 30 minutter, før enheden reagerer på opladningen. I dette tidsrum er skærmen muligvis mørk hele tiden, og der vises ikke et opladningsikon. Bemærk også, at det kan tage op til 4 timer for et fuldstændigt afladet batteri at blive fuldt opladet.

• Prøv at udføre disse trin for at finde ud af, om problemet er relateret til opladeren:
      • Kontrollér, at du bruger en original Sony-oplader, der er beregnet til at oplade din enhed.

• Brug en almindelig Sony-oplader, der er sat i en stikkontakt, til at oplade din Xperia™-enhed. Din Xperia™-enhed oplader meget langsommere, når du oplader den ved hjælp af en computer og USB-kablet.

• Træk USB-kablet ud af din Xperia™-enhed, og sæt derefter kablet i mikro-USB-porten på enheden igen. Kontrollér, at opladeren sidder korrekt i mikro-USB-porten på din enhed uden forhindringer, f.eks. et beskyttelsesetui. Kontrollér, at opladeren sidder korrekt i stikkontakten med en aktiv strømkilde.

• Kontrollér, at der ikke er fnuller, støv og fugt i opladerporten. En blokeret port kan forhindre USB-stikket i at sidde korrekt og dermed forhindre opladning. Kontrollér, at USB-porten er helt tør, og fjern forsigtigt fnuller eller støv f.eks. ved hjælp af en træ- eller plastiktandstik eller en tandbørste.

• Prøv at oplade Xperia™-enheden ved at slutte et andet USB-kabel til USB-porten på en computer. Hvis enheden går i gang med at oplade, kan det være et tegn på, at opladeren ikke fungerer korrekt. Udskift opladeren med en original Sony-oplader, der er beregnet til at oplade din enhed.

• Sluk enheden, og tænd den igen. Derved lukker du alle åbne programmer og frigør hukommelse, hvilket undertiden kan løse problemet.

• Du kan tvinge enheden til at genstarte eller lukke ned i situationer, hvor den holder op med at reagere, eller hvor du ikke kan genstarte den på normal vis. Hverken indstillinger eller personlige oplysninger slettes under en tvungen genstart.

Sådan tvinger du enheden til at lukke ned

1. Fjern bagdækslet.
      2. Tryk på OFF-knappen ved hjælp af spidsen af en blyant eller en lignende genstand.

Anvend ikke skarpe genstande, som kan beskadige OFF-knappen.

Sørg for, at batteriet er opladet i mindst 30 minutter, inden du tænder enheden første gang.

1. Tryk tænd/sluk-tasten ned og hold den nede, til enheden vibrerer.
      2. Vent et øjeblik, inden enheden starter.
    • Hvis det ikke lykkes at gennemtvinge genstart, skal du prøve proceduren for genstart efter to minutter.

Sådan gennemtvinger du genstart efter to minutter

1. Afmonter bagdækslet.
      2. Brug spidsen af en pen eller lignende genstand til at trykke på OFF-knappen og holde den nede i 120 sekunder, og slip derefter OFF-knappen. Ignorer eventuelle vibrationer.
      3. Oplad enheden, indtil der vises et opladeikon på skærmen.
      4. Tænd din Xperia™-enhed.

Anvend ikke skarpe genstande, som kan beskadige OFF-knappen.

• Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer.

Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.
    • Brug Xperia™ Companion-computerprogrammet til at udføre en softwarereparation for at nulstille din enhed. Bemærk, at alle data slettes fra enhedens interne lager, når du udfører en softwarereparation. Indhold, som du har gemt på et eksternt SD-kort, f.eks. fotos, videoer og musik, slettes ikke.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac®.
      2. Slut enheden til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
      3. Computer: Åbn Xperia™ Companion-softwaren. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
      4. Vælg Backup på hovedskærmen.
      5. Følg vejledningen på skærmen for at tage backup af data fra enheden.

Før du udfører en softwarereparation, skal du kontrollere, at du ved, hvad dine legitimationsoplysninger til Google™ er. Afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger, kan det være nødvendigt at angive dem for at starte enheden efter en softwarereparation.

1. Sørg for, at Xperia™ Companion til Windows eller Mac OS er installeret på din pc eller Mac®.
      2. Åbn Xperia™ Companion-softwaren på computeren, og tryk på Softwarereparation på hovedskærmen.
      3. Følg vejledningen, som vises på skærmen, for at geninstallere softwaren og gennemføre reparationen.