Wi-Fi®

Anvend ‎Wi-Fi®‎-forbindelser til at surfe på internettet, hente apps og sende og modtage mails. Når du har oprettet forbindelse til et ‎Wi-Fi®‎-netværk, husker enheden netværket og opretter automatisk forbindelse til det, næste gang du er inden for dets rækkevidde.

Nogle ‎Wi-Fi®‎-netværk kræver, at du logger på en webside, før du kan få adgang. Kontakt administratoren for det relevante ‎Wi-Fi®‎-netværk for at få flere oplysninger.

De tilgængelige ‎Wi-Fi®‎-netværk kan være åbne eller sikre:
    • Åbne netværk er markeret med Icn sony stat sys wifi signal 4 ud for navnet på ‎Wi-Fi®‎-netværket.
    • Sikre netværk er markeret med Icn sony stat sys wifi lock ud for navnet på ‎Wi-Fi®‎-netværket.

Note

Nogle ‎Wi-Fi®‎-netværk vises ikke på listen over tilgængelige netværk, fordi de ikke udsender deres netværksnavn (SSID). Hvis du kender netværksnavnet, kan du manuelt føje det til listen over tilgængelige ‎Wi-Fi®‎-netværk.

Sådan slår du Wi-Fi® til

1. Tap på fra Startskærm Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger.
    3. Træk skyderen ved siden af Wi-Fi til højre for at slå ‎Wi-Fi®‎-funktionen til.

Note

Der går muligvis nogle sekunder, før ‎Wi-Fi®‎-forbindelsen er aktiveret.

Sådan opretter du automatisk forbindelse til et Wi-Fi®-netværk

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger.
    3. Tap på Wi-Fi. Alle tilgængelige ‎Wi-Fi®‎-netværk vises.
    4. Tap et ‎Wi-Fi®‎-net for at oprette forbindelse til det. Indtast den relevante adgangskode til et sikkert netværk. Icn sony stat sys wifi signal 4 vises i statuslinjen, når der er oprettet forbindelse.

Tip

Tap, for at søge efter nye tilgængelige netværk, på Icn sony key menu, tap derefter på Scan. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, henvises, der til relevant fejlfindingstip .

Sådan tilføjer du et Wi-Fi®-net manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på Icn sony menu add.
    4. Indtast oplysninger om Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype.
    6. Indtast en eventuel adgangskode.
    7. Hvis du vil redigere nogle af de avancerede indstillinger, såsom proxy- og IP-indstillinger, skal du markere afkrydsningsfeltet Vis avancerede indstillinger og derefter redigere efter behov.
    8. Tap på Gem.

Note

Kontakt administratoren af dit ‎Wi-Fi®‎-net for at få oplyst nettets SSID og adgangskode.

Sådan øger du Wi-Fi® -signalstyrken

Du kan gøre flere forskellige ting for at øge styrken på et ‎Wi-Fi®‎-signal:

• Flyt enheden tættere på ‎Wi-Fi®‎-adgangspunktet.
    • Flyt ‎Wi-Fi®‎-adgangspunktet væk fra potentielle forhindringer eller interferenskilder.
    • Undgå at tildække enhedens ‎Wi-Fi®‎-antenneområde (det fremhævede område på illustrationen).
    Ill sony 14ca wifi antenna

Wi-Fi®-indstillinger

Når du har forbindelse til et ‎Wi-Fi®‎-netværk, eller hvis der findes tilgængelige ‎Wi-Fi®‎-netværk, der hvor du befinder dig, kan du få vist status på disse netværk. Du kan også aktivere enheden til at give dig besked, så snart den registrerer et åbent ‎Wi-Fi®‎-netværk.

Hvis du ikke har forbindelse til et ‎Wi-Fi®‎-netværk, bruger enheden mobildataforbindelsen til at få adgang til internettet (hvis du har konfigureret og aktiveret en mobilforbindelse på enheden). Ved at tilføje en slumrepolitik for ‎Wi-Fi®‎ kan du angive, hvornår du skal skifte fra ‎Wi-Fi®‎ til mobildata.

Sådan aktiverer du beskeder om Wi-Fi®-net

1. Aktiver Wi-Fi®, hvis det ikke allerede er tændt.
    2. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    4. Tryk på Icn sony key menu.
    5. Tap på Avanceret.
    6. Markér afkrydsningsfeltet Netværksmeddelelse.

Sådan får du vist detaljerede oplysninger om et Wi-Fi®-netværk, der er oprettet forbindelse til

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på det aktuelle Wi-Fi®-netværk, der er oprettet forbindelse til. Detaljerede netværksoplysninger vises.

Sådan tilføjer du en politik for deaktivering af Wi-Fi®

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Avanceret > Lad Wi-Fi være aktiv i dvaletilstand.
    4. Vælg en indstilling.