Lyd, ringetone og lydstyrke

Du kan justere lydstyrken for ringetonen ved indgående opkald og beskeder samt for afspilning af musik og video. Du kan også sætte enheden i lydløs tilstand, så den ikke ringer, mens du sidder i møde.

Sådan justerer du lydstyrken

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Lydstyrke.
    3. Træk lydstyrkeskyderne til de ønskede positioner.

Note

Du kan også trykke volumentasten op eller ned for at justere ringetonen og lydstyrken for medieafspilning, selv når skærmen er låst.

Sådan indstiller du enheden til vibreringstilstand

• Tryk volumentasten ned, indtil Icn sony statusbar vibrate on vises på statuslinjen.

Sådan indstiller du enheden til lydløs tilstand

1. Tryk volumentasten ned, indtil enheden vibrerer, og Icn sony statusbar vibrate on vises på statuslinjen.
    2. Tryk volumentasten ned igen. Icn sony ics sound silenct vises på statuslinjen.

Tip

Tryk volumentasten op for at afslutte lydløs tilstand.

Fo at indstille enheden til vibrations- og ringetilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Vibrer ved opringning.

For at indstille en ringtone

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find, og tap på Indstillinger > Lyd > Ringetone for telefon.
    3. Vælg en indstilling fra listen, eller tap på Icn sony select own ringtone for at vælge en musikfil, gemt på enheden.
    4. Tap på Udført for at bekræfte.

Sådan vælger du beskedlyde

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Beskedlyd.
    3. Vælg en indstilling fra listen, eller tap på Icn sony select own ringtone for at vælge en musikfil, der er gemt på enheden.
    4. Tap på Udført for at bekræfte.

Tip

Nogle apps har deres egne beskedlyde, som du kan vælge under indstillinger for appen.

Sådan aktiverer du berøringstoner

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Markér afkrydsningsfelterne Tastaturtoner og Lyd ved berøring.