Sådan forbedres lydudgangen

Du kan forbedre lydudgangen som kommer fra enhedens højttalere vha. funktioner såsom Clear Phase™- og xLOUD™-teknologi.

Sådan anvendes Clear Phase™-teknologi

Anvend Clear Phase™-teknologi fra Sony til automatisk at justere lydkvaliteten fra enhedens indbyggede højttalere og få en renere mere naturlig lyd.

Sådan forbedres højttalerens lydkvalitet ved hjælp af Clear Phase™

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Clear Phase™.

Note

Aktiveringen af Clear Phase™-funktionen har ingen effekt på apps til talekommunikation. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten af taleopkald.

Sådan anvendes xLOUD™-teknologi

Anvend xLOUD™-lydfilter-teknologi fra Sony til at forbedre højttalerens lydstyrke uden at miste kvalitet. Få en mere dynamisk lyd når du lytter til dine favoritsange.

Sådan forbedres højttalerens lydstyrke ved hjælp af xLOUD™

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Markér afkrydsningsfeltet xLOUD™.

Note

Aktiveringen af xLOUD™-funktionen har ingen effekt på apps til talekommunikation. Der er f.eks. ingen ændring i lydkvaliteten af taleopkald.