Tekstredigering

Du kan markere, klippe, kopiere og indsætte tekst, mens du skriver. Du kan få adgang til redigeringsværktøjerne ved at tappe to gange på den indtastede tekst. Redigeringsværktøjerne bliver således tilgængelige via en programlinje.

Applinje

Scr sony 11ics toolbar edittext

1 Luk applinjen
    2 Vælg al tekst
    3 Klip tekst
    4 Kopiér tekst
    5 Sæt tekst ind

Note

Icn sony magnifier paste vises kun, når du har gemt tekst i udklipsholderen.

Sådan vælger du tekst

1. Indtast noget tekst, tap derefter to gange på teksten. Det ord, du tapper på, bliver fremhævet med faner på begge sider.
    2. Træk mærkerne til venstre eller til højre for at vælge mere tekst.

For at redigere tekst

1. Indtast noget tekst, tap derefter to gange på den indtastede tekst for at få vist programlinjen.
    2. Vælg teksten, som du vil redigere, anvend derefter værktøjerne i programlinjen til at udføre de ønskede ændringer.