Redigering af fotos med appen Photo editor

Du kan redigere og anvende effekter på originale fotos, som du har taget med dit kamera. Du kan f.eks. ændre lyseffekterne. Når du gemmer det redigerede foto, bevares den oprindelige uændrede version af fotoet på enheden.

Sådan redigeres et foto

• Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.

Sådan beskærer du et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.
    2. Vælg Billedredigering > Kun én gang, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på Icn sony album crop > Beskær.
    4. Vælg en indstilling.
    5. Du kan justere beskæringsrammen ved at berøre kanten af beskæringsrammen og holde den nede. Når firkanterne ved kanterne forsvinder, skal du trække indad eller udad for at ændre rammens størrelse.
    6. Hvis du vil tilpasse størrelsen af alle beskæringsrammens sider samtidigt, skal du berøre og holde et af de fire hjørner nede for at få firkanterne ved kanterne til at forsvinde og derefter trække hjørnet i henhold dertil.
    7. Hvis du vil flytte rammen til et andet område af fotoet, skal du berøre indersiden af rammen og holde den nede og derefter trække rammen til den ønskede placering.
    8. Tap på Anvend.
    9. Tap på Gem for at gemme en kopi af det beskårne foto.

Sådan anvender du specielle effekter på et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Icn sony album edit.
    2. Vælg Billedredigering > Kun én gang, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på Icn sony album edit filter, vælg derefter en indstilling.
    4. Rediger fotoet som ønsket, og tap derefter på Gem.