Hentning af apps fra Google Play™

Google Play™ er Googles officielle onlinebutik, hvor du kan hente apps, spil, musik, film og bøger. Her findes både gratis apps og apps, du kan købe. Inden du begynder at hente filer fra Google Play™, skal du sørge for, at du har en fungerende internetforbindelse, helst via Wi-Fi® for at reducere udgifterne til datatrafik.

Note

Du skal have en Google™-konto for at kunne bruge Google Play™. Google Play™ er muligvis ikke tilgængelig i alle lande og områder.

Sådan henter du en app fra Google Play™

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra din Startskærm.
    2. Find og tap på Play Butik.
    3. Find et element, du vil hente, ved at gennemse kategorierne eller vha. søgefunktionen.
    4. Tap på elementet for at få vist yderligere oplysninger, og følg vejledningen for at fuldføre installationen.

Note

Til nogle apps kræves der adgang til data, indstillinger og forskellige af enhedens funktioner, for at de kan fungere korrekt. Du skal kun installere og give tilladelse til apps, du har tillid til.

Tip

Du kan se de tilladelser, der er givet til en hentet app, ved at tappe på appen under Indstillinger > Apps.