Startskærmsmenu for Walkman®

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

I startskærmsmenuen for Walkman® får du en oversigt over alle sangene på enheden. Her kan du håndtere dine albummer og afspilningslister, og du kan arrangere musikken efter humør og tempo ved hjælp af SensMe™ channels.

Sådan åbner du Walkman®-startskærmens menu

1. Fra Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal og derefter søge og tappe på Icn sony app music player.
    2. Træk skærmens venstre kant til højre.

Sådan går du tilbage til startskærmen for Walkman®

• Når startskærmsmenuen for Walkman®" er åben, skal du tappe på Startside.
    • Når startskærmsmenuen for Walkman® er åben, skal du tappe på skærmen til højre for menuen.

Sådan opdaterer du din musik med de nyeste oplysninger

1. Tap på Icn sony key menu på startskærmen for Walkman®.
    2. Tap på Hent musikoplysninger > Start. Enheden søger online og henter det senest tilgængelige albumcover og sangoplysninger til musikken.

Tip

Appen SensMe™ channels bliver aktiveret, når du henter musikoplysninger.

Sådan aktiverer du appen SensMe™ channels

• Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Hent musikoplysninger > Start på startskærmen for Walkman®.

Note

Denne app kræver en mobil- eller Wi-Fi®-netværksforbindelse.

Sådan redigerer du musikoplysninger

1. Tap på Icn sony key menu i appen Walkman®.
    2. Tap på Rediger musikinfo.
    3. Indtast de nye oplysninger, eller foretag de relevante ændringer.
    4. Tap på Gem, når du er færdig.

Sådan sletter du en sang

1. Gå til startskærmsmenuen for Walkman®, og gennemse, indtil du finder den sang, du vil slette.
    2. Berør og hold ned på sangens titel. Tap derefter på Slet på den viste liste.
    3. Tap på Slet igen for at bekræfte.