Visning af fotos på et kort

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Tilføjelse af placeringsoplysninger til fotos kaldes også for geotagging. Du kan f.eks. få vist og tagge dine fotos på et kort og vise venner og familie, hvor du var, da du tog et bestemt foto. Se Tilføjelse af den geografiske placering til dine fotos for at få flere oplysninger.

Tip

Hvis du har slået placeringsregistrering til og aktiveret geotagging i kameraet, kan du tagge dine fotos direkte, så du senere kan få dem vist på et kort.

Scr sony album map overview wvga withmenu
    1 Få vist geotaggede fotos i globusvisning
    2 Søg efter en placering på kortet
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Tap to gange for at zoome ind. Saml fingrene for at zoome ud. Træk for at få vist andre dele af kortet
    5 En gruppe fotos og/eller videoer, der er geotagget med den samme placering
    6 Miniaturer for de valgte foto- og/eller videogrupper. Tap på et element for at få vist det i fuld skærm

Tip

Hvis der blev taget flere fotos på samme sted, vises kun et af dem på kortet. Det samlede antal fotos vises i øverste højre hjørne, f.eks. Icn sony album photo group. Hvis du vil have vist alle fotos i gruppen, skal du tappe på omslagsfotoet og derefter tappe på en af miniaturerne i bunden af skærmen.

Sådan føjer du et geotag til et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Tap, og angiv placering for at åbne kortskærmen.
    2. Find og tap på den ønskede placering for at placere fotoet på kortet.
    3. Hvis du vil ændre placeringen af et foto, skal du tappe på den placering på kortet, som du vil flytte fotoet til.
    4. Når du er færdig, skal du tappe på OK for at gemme geotagget og gå tilbage til fotofremviseren.

Sådan får du vist geotaggede fotos på et kort

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Album.
    3. Træk venstre side af startskærmen for Album til højre og tap på Steder.
    4. Tap på det foto, du vil se på et kort.

Sådan får du vist geotaggede fotos på en globus

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Album.
    3. Træk venstre side af startskærmen for Album til højre og tap på Steder > Icn sony earth.
    4. Tap på det foto, du vil se på en globus.

Sådan ændres et geotag til et foto

1. Berør og hold, når du får vist et foto på kortet i Album, fotoet nede, indtil dets ramme bliver blå, og tap derefter på den ønskede placering på kortet.
    2. Tap på OK.

Sådan ændrer du kortvisningen

• Tap på Icn sony key menu, når du får vist kortet i Album, og vælg derefter Klassisk visning eller Satellitvisning.