Visning af fotos og videoer

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Anvend Album-programmet til at få vist fotos og at afspille videoer, du har taget med dit kamera eller at få vist tilsvarende indhold, du har gemt på enheden. Alle fotos og videoer vises i et kronologisk ordnet gitter.

Scr sony album picture grid overview wvga
    1 Tap på ikonet for at åbne albummets startskærms menu
    2 Få vist menuindstillinger
    3 Et diasshow med alle dine billeder eller dem, du har tilføjet til favoritter
    4 Træk skærmens venstre kant til højre for at åbne albummets startskærms menu
    5 Datoen for elementerne i gruppen
    6 Tap på et foto eller en video for at få dem vist
    7 Rul op eller ned for at få vist indhold

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Album.
    3. Tap på et foto eller en video, du have vist, og tap derefter på Album > Kun én gang.
    4. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.

Note

Hvis du vil ændre en app, du har valgt som standard til visning af fotos eller videoer, skal du tappe på Indstillinger > Apps, stryge over fanen Alle og derefter vælge appen og tappe på Ryd standarder under Start som standard.

Tip

Hvis skærmretningen ikke ændres automatisk, når du drejer enheden til siderne, skal du markere afkrydsningsfeltet Rotér skærm automatisk under Indstillinger > Skærm > Skærmrotation.

Sådan ændrer du størrelse på miniaturebillederne

• Spred to fingre fra hinanden for at zoome ind, eller knib to fingre sammen for at zoome ud, når du får vist en miniature af fotos og videoer i Album.

Sådan zoomer du ind eller ud på et foto

• Når du får vist et foto, kan du sprede to fingre fra hinanden for at zoome ind eller knibe to fingre sammen for at zoome ud.

Sådan kan du se et diasshow af dine fotos

1. Tap, når du får vist et foto, på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, tap derefter på Icn sony key menu > Diasshow for at starte afspilning af alle fotos i et album.
    2. Tap på et foto for at afslutte diasshowet.

For at få vist et diasshow af dine fotos med musik

1. Tap, når du får vist et foto, på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, tap derefter på Icn sony key menu > SensMe™ slideshow.
    2. Vælg musikken og temaet som du vil anvende til diasshowet, tap derefter på Icn sony semc music play normal. Album-programmet analyserer din fotos og anvender SensMe™-musikdata til at afspille et diasshow.
    3. Tap, for at sætte på pause, på skærmen for at få vist kontrolelementerne, tap derefter på Icn sony semc music pause normal.

Sådan afspiller du en video

1. Find den video, du vil afspille, i Album og tap på den.
    2. Tap på Icn sony semc music play normal, og tap derefter på Film > Kun én gang.
    3. Hvis afspilningskontrolelementer ikke vises, skal du tappe på skærmen for at få dem vist. Tap på skærmen igen for at skjule kontrolelementerne.

Sådan stopper du et videoklip midlertidigt

1. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Tap på Icn sony semc music pause normal.

Sådan spoler du hurtigt frem og tilbage i et videoklip

1. Når et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Træk skyderen på statuslinjen til venstre for at spole tilbage eller til højre for at spole hurtigt frem.

Sådan justerer du lydstyrken for et videoklip

• Tryk på volumentasten.