Indstillinger for videokamera

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

For at justere indstillingerne for videokamera

1. Aktiver kameraet.
    2. Tap på en af ​​indstillingsikonerne på skærmen.
    3. Tap på Icn sony key menu for at få vist alle indstillinger.
    4. Vælg indstillingen, som du vil justere og foretag de ønskede ændringer.

Oversigt over indstillinger for videokamera

Videoopløsning

Juster videoopløsningen i forhold til forskellige formater.

Fuld HD
    1920×1080(16:9)
    Formatet fuld HD (Full High Definition) i billedformatet 16:9.
    HD
    1280×720(16:9)
    Formatet HD (High Definition) i billedformatet 16:9.
    VGA
    640×480(4:3)
    VGA-format i billedformatet 4:3.
    mms
    Optag videoer, der er velegnet til at blive sendt som MMS'er. Optagelsestiden for dette videoformat er begrænset, så videofiler kan passe i en MMS.

Note

Disse indstillinger er kun tilgængelig i optagetilstanden Manuelt.

Selvudløser

Med selvudløseren kan du optage en video uden at holde ved enheden. Brug denne indstilling til gruppeoptagelser, så alle kan være med på videoen. Med selvudløseren kan du undgå kamerarystelser i forbindelse med videooptagelser.

Til (10 sek.)
    Indstil en forsinkelse på 10 sekunder fra der tappes på kameraskærmen, til videoen begynder at optage.
    Til (2 sek.)
    Indstil en forsinkelse på 2 sekunder fra der tappes på kameraskærmen, til videoen begynder at optage.
    Slukket
    Videoen begynder, så snart du tapper på kameraskærmen.

Smile Shutter™(video)

Brug funktionen Smile Shutter™ til at bestemme, hvilken slags smil kameraet skal reagere på, inden en videooptagelse startes.

Fokuseringstilstand

Fokus-indstillingen styrer, hvilken del af videoen der skal stilles skarpt på. Når kontinuerlig autofokus er slået til, vedbliver kameraet med at justere fokus således, at området inden for den hvide ramme forbliver skarp.

Enkelt autofokus
    Kameraet fokuserer automatisk på det valgte emne. Kontinuerlig autofokus er slået til.
    Registrering af ansigter
    Kameraet registrerer automatisk op til fem ansigter på personer, som angives med rammer på skærmen. Kameraet fokuserer automatisk på det nærmeste ansigt. Du kan også vælge hvilket ansigt, der skal fokuseres på ved at tappe på det på skærmen. Når du tapper på kameraskærmen, viser en gul ramme det ansigt, der er valgt og er i fokus. Ansigtsregistrering kan ikke bruges til alle typer motiv. Kontinuerlig autofokus er slået til.
    Objektsporing
    Når du vælger et objekt ved at røre ved det i søgeren, sporer kameraet det for dig.

Note

Denne indstilling er kun tilgængelig i optagetilstanden Manuelt.

Måling

Funktionen beregner automatisk den optimale eksponeringstid ved at måle den lysmængde, der rammer det billede, du vil tage.

Center
    Justerer eksponeringen til midten af billedet.
    Gennemsnit
    Beregner eksponeringen på baggrund af lysmængden, der rammer hele billedet.
    Spot
    Justerer eksponeringen på en meget lille del af det billede, du vil tage.

Note

Denne indstilling er kun tilgængelig i optagetilstanden Manuelt.

Videostabilisator

Det kan være vanskeligt at holde enheden stille, når du skal optage en video. Stabilisatoren medvirker til at kompensere for håndens små bevægelser.

Mikrofon

Vælg, om den omgivende lyd skal kunne høres på videooptagelsen.

Eksempelvisning

Du kan vælge at få vist et klip fra en video, lige efter at du har optaget den.

Tændt
    Videoklippet vises, lige efter at du har optaget videoen.
    Rediger
    Videoen åbnes til redigering, lige efter at du har optaget den.
    Slukket
    Videoen gemmes, når du har optaget den, men der vises ikke noget klip.

Blitz

Brug blitzlyset til at optage videoer under dårlige lysforhold eller på steder, hvor der forekommer baggrundslys. Ikonet for videoblitz Icn sony camera photo light er kun tilgængeligt på kameraskærmen til videokameraet. Bemærk, at kvaliteten af videooptagelsen bliver nogle gange bedre uden blitz, selv under dårlige lysforhold.

Icn sony camera photo light Tændt
    Icn sony camera quick settings photo light off Slukket

Motivvalg

Med funktionen Motivvalg kan du hurtigt konfigurere kameraet til de mest almindelige optagelser vha. forprogrammerede videomotiver. Kameraet har et antal forudbestemte indstillinger, der passer til det valgte motiv, så du får den bedste videooptagelse.

Icn sony cam cap mode scene selection Slukket
    Funktionen Motivvalg er slået fra, og du kan optage videoer manuelt.
    Icn sony camera scene softsnap Blødt snap
    Til videooptagelse mod bløde baggrunde.
    Icn sony camera scene landscape Landskab
    Til videooptagelse af landskaber. Kameraet fokuserer på genstande, der er langt væk.
    Icn sony camera scene night scene Nat
    Lysfølsomheden øges, når denne indstilling slås til. Anvendes under dårlige lysforhold. Videooptagelser af objekter i hurtig bevægelse kan blive slørede. Hold hånden stille, eller støt den på et fast underlag. Slå nattilstand fra, når lysforholdene er gode, for at forbedre videooptagelsens kvalitet.
    Icn sony camera scene beach snow Strand
    Til videooptagelse af motiver ved hav eller sø.
    Icn sony cam scene snow Sne
    Til lyse omgivelser for at undgå overeksponerede videooptagelser.
    Icn sony camera scene sport Sport
    Til videooptagelse af objekter i hurtig bevægelse. Den korte eksponeringstid minimerer sløring af bevægelserne.
    Icn sony camera scene party Fest
    Til videooptagelser indendørs under dårlige lysforhold. Motivet opfanger baggrundslys indendørs eller lys fra stearinlys. Videooptagelser af objekter i hurtig bevægelse kan blive slørede. Hold hånden stille, eller støt den på et fast underlag.

Note

Denne indstilling er kun tilgængelig i optagetilstanden Manuelt.