Sådan anvender du opkaldslog

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

I opkaldsloggen kan du få vist opkald, som du har mistet Icn sony call log header missed call, besvaret Icn sony call log header incoming call og foretaget Icn sony call log header outgoing call.

Sådan får du vist dine ubesvarede opkald

1. Icn sony call log header missed call vises på statuslinjen, når du har et ubesvaret opkald. Træk statuslinjen nedad.
    2. Tap på Ubesvarede opkald.

Opkald til et nummer fra din opkaldslog

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Telefon. Opkaldsloggen vises i skærmens øverste del.
    3. Hvis du vil ringe direkte op til et nummer, skal du tappe nummeret. Hvis du vil redigere et nummer, inden du ringer til det, skal du berøre og holde nummeret nede og derefter tappe på Rediger nummer før opkald.

Note

Du kan også kalde op til et nummer ved at tappe på Icn sony smartsearch calllog detail btn normal > Ring tilbage.

Sådan føjer du et nummer fra opkaldsloggen til dine kontakter

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Telefon. Opkaldsloggen vises i skærmens øverste del.
    3. Berør og hold nummeret, tap derefter på Føj til kontakter.
    4. Tap på den ønskede kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    5. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på Færdig.

Sådan skjules opkaldsloggen

1. Tap, fra Startskærm, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones.
    2. Find og tap på Telefon.
    3. Tap på Icn sony key menu > Skjul opkaldslog.