account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Overførsel af musik til enheden

    Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

    Der findes flere metoder til at overføre musik fra en computer til din enhed:

    Note

    Musik-programmet vil muligvis ikke understøtte alle musikfilformater. Du kan få flere oplysninger om understøttede filformater og brugen af multimediefiler (lyd, billede og video) ved at hente hvidbogen til din enhed fra Support documents (Supportdokumenter).


    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!