Afspilning af videoer i appen Film

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Brug appen Film til at afspille film og andet videoindhold, som du har gemt eller hentet på din enhed. Appen Film hjælper dig også med at se plakater, plotresumeer, genreoplysninger og instruktøroplysninger for hver film. Du kan også afspille dine film på andre enheder, der har oprettet forbindelse til det samme netværk.

Note

Der kan være nogle videofiler, som ikke kan afspilles i appen Film.

Oversigt over Film

Scr sony movies overview wvga withmenu
    1 Få vist menuindstillinger
    2 Få vist den senest afspillede video
    3 Træk den venstre kant af skærmen til højre for at gennemse alle hentede og gemte videoer
    4 Tap for at afspille gemte eller hentede videofiler

Sådan afspiller du en video i Film

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm og tap derefter på Film.
    2. Find den video, du vil afspille, og tap på den. Hvis videoen ikke vises på skærmen, skal du trække den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for Film. Find derefter den videofil, du vil afspille, og tap på den.
    3. Hvis du vil vise eller skjule kontrolelementerne, skal du tappe på skærmen.
    4. Hvis du vil sætte afspilningen på pause, skal du tappe på Icn sony semc music pause normal. Hvis du vil genoptage afspilning, skal du tappe på Icn sony semc music play normal.
    5. Hvis du vil spole tilbage, skal du trække skyderen på statuslinjen til venstre. Hvis du vil spole frem, skal du trække skyderen på statuslinjen til højre.

Sådan afspiller du en video på en ekstern enhed

1. Når videoklippet afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist alle kontrolelementerne.
    2. Tap på Icn sony key menu > Throw.
    3. Markér en ekstern enhed, du vil afspille videoen på. Hvis der ikke er en ekstern enhed tilgængelig, skal du følge vejledningen på skærmen for at tilføje en.

Sådan ændrer du indstillinger i Film

1. Fra Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal og derefter finde og tappe påFilm.
    2. Tap på Icn sony key menu > Indstillinger, skift derefter indstillingerne, som ønsket.

For at ændre lydindstillingerne mens en video afspilles

1. Mens et videoklip afspilles, skal du tappe på skærmen for at få vist kontrolelementerne.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Lydindstillinger.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for lydindstillingerne du vil aktivere.
    4. Når du er færdig, skal du tappe på OK.

Deling af et videoklip

1. Tap, når en video gemt under Movies or Tv-programmer, på Icn sony key menu, tap derefter på Del.
    2. Tap på programmet, du vil anvende til at dele, på den valgte video, følg derefter de relevante trin for at sende den.