Fotografering og videooptagelse

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4
    Ill sony 14je camera
    1 Zoom ind eller ud
    2 Hovedkameraskærm
    3 Få vist fotos og videoer
    4 Tag fotos, eller optag videoklip
    5 Gå et trin tilbage, eller afslut kameraet
    6 Skift indstillinger for optagetilstand
    7 Få adgang til kameraindstillinger og -genveje
    8 Frontkamera

Sådan tager du et foto fra låseskærmen

1. For at aktivere skærmen skal du trykke kortvarigt på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.
    2. For at aktivere kameraet, berør og hold Icn sony camera cap mode normal ned, og træk opad.
    3. Når kameraet åbnes, skal du tappe på Icn sony camera onscreen lock button.

Sådan tager du et foto ved at berøre skærmen

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Icn sony menu settings.
    3. Træk skyderen ud for Trykoptagelse til højre.
    4. Ret kameraet mod emnet.
    5. Berør og hold på en plet på skærmen for at aktivere autofokus. Løft fingeren for at tage fotoet, når fokusrammen bliver blå.

For at tage et foto ved at tappe på skærmens kameraknap

1. Aktivér kameraet.
    2. Ret kameraet mod emnet.
    3. Tap på skærmens kameraknap Icn sony camera onscreen button. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Sådan tager du et selvportræt ved hjælp af frontkameraet

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony cam front main.
    3. Tap på kameraknappen på skærmen Icn sony camera onscreen button for at tage fotoet. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Sådan anvender du blitzen på stillkameraet

1. Når kameraet er åbent, skal du tappe på Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Vælg den ønskede blitzindstilling.
    3. Tag fotoet.

Brug af zoomfunktionen

• Når kameraet er åbent, skal du trykke volumentasten op eller ned.
    • Når kameraet er åbent, skal du knibe ind eller knibe ud på kameraskærmen.

Sådan optager du en video

1. Aktivér kameraet.
    2. Ret kameraet mod motivet.
    3. Tap på Icn sony gingerbread cam start recording for at starte optagelsen.
    4. Hvis du vil sætte videooptagelsen på pause, skal du tappe på Icn sony semc music pause normal. Hvis du vil genoptage optagelsen, skal du tappe på Icn sony gingerbread cam start recording.
    5. Tap på Icn sony gingerbread cam stop recording for at stoppe optagelsen.

Sådan tager du et foto, mens du optager en video

• Hvis du vil tage et foto, mens du optager en video, skal du tappe på Icn sony camera onscreen button Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Sådan får du vist fotos og videoer

1. Aktivér kameraet, og tap derefter på en miniature for at åbne et foto eller en video.
    2. Bladr til venstre eller højre for at få vist fotos og videoer.

Sådan sletter du et foto eller en optaget video

1. Find det foto eller den video, du vil slette.
    2. Tap på skærmen for at få vist Icn sony camera review delete.
    3. Tap på Icn sony camera review delete.
    4. Tap på Slet for at bekræfte.