Status og beskeder

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Ikonerne i statuslinjen fortæller dig om forskellige hændelser som nye meddelelser og beskeder fra kalenderen, igangværende aktiviteter, f.eks. overførsel af filer, samt statusoplysninger som batteriniveau og signalstyrke. Du kan trække statuslinjen ned for at åbne beskedpanelet og håndtere dine beskeder. Du kan også vælge at tilpasse ikonerne og beskederne ved at vælge de systemikoner, der skal vises i statuslinjen, og ved at vælge de apps, der må sende beskeder.

Sådan åbner og lukker du meddelelsespanelet

Scr sony 14je down up notification panel

Sådan reageres der på en besked

• Tap på beskeden.

Sådan fjerner du en besked fra beskedpanelet

• Anbring din finger på en besked, og svip til venstre eller højre.

Sådan sletter du alle beskeder fra meddelelsespanelet

• Tap på Ryd.

Beskedindikator

Beskedindikatoren fortæller dig om batteristatus og andre hændelser. Et blinkende hvidt lys betyder f.eks., at der er en ny meddelelse eller et ubesvaret opkald.

Ill sony 14je notification lamp