Start af enheden for første gang

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Første gang du starter enheden, åbnes der en opsætningsvejledning, så du kan få hjælp til at konfigurere de grundlæggende indstillinger, logge på onlinekonti og tilpasse enheden. Hvis du f.eks. har en Sony Entertainment Network-konto, kan du logge på den her og konfigurere enheden til den med det samme.

Tip

Du kan også få adgang til opsætningsvejledningen senere fra menuen Indstillinger.

Sådan slår du enheden til

Note

Sørg for, at batteriet oplades i mindst 30 minutter, inden du slår enheden til første gang.

Ill sony 14je on

1. Tryk på og hold ned på tænd/sluk-knappen Icn sony key and power k90, indtil enheden vibrerer.
    2. Indtast pinkoden til SIM-kortet, når du bliver bedt om det, og tap derefter på Icn sony text input light enter.
    3. Vent et øjeblik, mens enheden starter.

Tip

Du fik oprindeligt pinkoden til SIM-kortet fra netværksoperatøren, men du kan ændre den senere i menuen Indstillinger. Tap på Icn sony delete phone number blk for at rette eventuelle fejl under indtastningen af pinkoden til SIM-kortet.

For at slukke enheden

1. Tryk på Icn sony key and power k90-knappen, og hold den nede, indtil menuen med indstillinger vises.
    2. Tap på Sluk i menuen med indstillinger.
    3. Tap på OK.

Note

Det kan tage noget tid, før enheden slukker.