Små apps

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Små apps er miniapps, der kører oven på andre apps på den samme skærm, så du kan multitaske. Du kan f.eks. have en webside åben, der viser valutakurserne i detaljer, og derefter åbne den lille app Regnemaskine oven på siden og lave nogle beregninger. Du kan få adgang til dine små apps via linjen favoritter. Gå til Google Play™ for at hente flere små apps.

Scr sony generic small app bar

Sådan åbner du en lille app

1. Hvis du vil have vist linjen favoritter, skal du trykke på Icn sony key open recent apps
    2. Tap på den lille app, du vil åbne.

Tip

Du kan åbne en række små apps samtidigt.

For at lukke en lille app

• Tap på Icn sony btn close normal på små app-vinduet.

Sådan henter du en lille app

1. Tap på Icn sony smallapps up på linjen favoritter, og tap derefter på Icn sony browser add og dernæst på Icn sony app market place.
    2. Søg efter den lille app, du vil hente, og følg derefter vejledningen for at hente den og fuldføre installationen.

For at flytte en lille app

• Når den lille app er åben, skal du berøre og holde øverste venstre hjørne af den lille app, flyt den derefter til den ønskede placering.

For at minimere en lille app

• Når den lille app er åben, skal du berøre og holde øverste venstre hjørne af den lille app, derefter trække den til skærmens højre kant eller bundkant.

Sådan omarrangerer du små apps på linjen favoritter

• Berør og hold ned på en lille app, og træk den til den ønskede placering.

Sådan fjerner du en lille app fra linjen favoritter

• Berør og hold ned på en lille app, og træk den derefter til Icn sony menu delete.

Sådan gendanner du en tidligere fjernet lille app

1. Åbn linjen favoritter, og tap derefter på Icn sony smallapps up.
    2. Berør og hold ned på den lille app, du vil gendanne, og træk den derefter til linjen favoritter.

Sådan tilføjer du en widget som en lille app

1. Hvis du vil have vist linjen favoritter, skal du trykke på Icn sony key open recent apps
    2. Tap på Icn sony smallapps up > Icn sony browser add > Icn sony screen options widgets.
    3. Vælg en widget.
    4. Indtast evt. et navn for widget'en, og tap derefter på OK.