Valg af mobilnet

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Enheden skifter automatisk mellem mobilnet, afhængigt af hvilke mobilnet der er tilgængelige, hvor du befinder dig. Du kan også manuelt angive, at enheden skal anvende en bestemt type mobilnet, f.eks. WCDMA eller GSM.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Tap på Netværkstilstand, og vælg en netværkstilstand.

Sådan vælger du et andet netværk manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk > Netværksoperatører.
    3. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Manuelt.
    4. Vælg et netværk.

Note

Hvis du vælger et netværk manuelt, søger enheden ikke efter andre netværk, heller ikke selvom du er uden for det dækningsområdet for det manuelt valgte netværk.

Sådan aktiverer du automatisk valg af netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk > Netværksoperatører.
    3. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Automatic.