Sådan genstarter og nulstiller du din enhed

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Du kan tvinge din enhed til at genstarte eller slukke i situationer, hvor den stopper med at reagere, eller ikke vil genstarte normalt. Hverken indstillinger eller personlige data slettes.

Du kan også nulstille din enhed til dens oprindelige fabriksindstillinger. Denne handling kan nogle gange være nødvendig, hvis enheden holder op med at fungere korrekt, men bemærk, at hvis du vil bevare vigtige data, skal du først tage backup af dataene på et hukommelseskort eller en anden ekstern hukommelse. For flere oplysninger, se Backup og gendannelse af indhold .

Hvis enheden ikke kan tændes, eller du vil nulstille enhedens software, kan du anvende Xperia™ Companion til at reparere enheden. For flere oplysninger om brugen af Xperia™ Companion, se Computerværktøjer.

Note

Enheden vil muligvis ikke genstarte, hvis batteriniveauet er lavt. Slut enheden til en oplader, og prøv igen at genstarte.

Sådan gennemtvinger du enheden til at genstarte

1. Tryk på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.
    2. Tap på Genstart i den menu, der åbnes, og tap derefter på OK for at bekræfte. Enheden starter automatisk.

Sådan tvinger du enheden til at lukke ned

Ill sony 14je force shutdown ss
    1. Fjern bagdækslet.
    2. Tryk på OFF-knappen ved hjælp af spidsen af en blyant eller en lignende genstand.

Note

Anvend ikke skarpe genstande, som kan beskadige OFF-knappen.

For at udføre en nulstilling til fabriksdata

Note

For at undgå, at enheden skades permanent, må du ikke genstarte den, mens der udføres en nulstilling.

1. Inden du starter, skal du sørge for at tage backup af alle vigtige data, der er gemt i enhedens interne hukommelse, på et hukommelseskort eller i en anden ikke-intern hukommelse.
    2. Fra Startskærm, tap på programskærmikonet i Sony Smartphones.
    3. Søg og tap på Indstillinger > Sikkerhedskopiering & nulstilling > Gendannelse af fabriksdata.
    4. For at slette information, som f.eks. billeder og musik, fra dit interne lager, skal du markere Slet internt lager afkrydsningsfeltet.
    5. Tap på Nulstil telefon.
    6. Tegn skærmoplåsningsmønsteret, hvis du bliver bedt om det, eller angiv din adgangskode eller PIN-kode til oplåsning af skærmen for at fortsætte.
    7. For at bekræfte skal du tappe på Slet alt.

Note

Enheden vender ikke tilbage til en tidligere softwareversion af Android™, når du udfører en nulstilling til fabriksdata.

Note

Hvis du glemmer din adgangskode til oplåsning af skærmen, din PIN-kode eller dit mønster, kan du anvende enhedens reparationsfunktion i Xperia™ Companion for at slette sikkerhedslaget. Du skal oplyse dine logon-detaljer til din Google-konto for at gennemføre denne operation. Når du kører reparationsfunktionen, geninstallerer du softwaren til enheden, og du kan muligvis miste nogle personlige data under processen.

Sådan reparerer du enhedens software ved hjælp af Xperia™ Companion

Note

Sørg for at have dine Google™ legitimationsoplysninger klar, inden du udfører en software-reparation. Afhængig af dine sikkerhedsindstillinger skal du måske indtaste dem for at kunne starte din enhed op efter en software-reparation.

1. Sørg for at Xperia Companion er installeret på din pc eller Mac®.
    2. Åbn Xperia™ Companion-softwaren på computeren og tryk på Software repair på hovedskærmen.
    3. Følg instruktionerne, som vises på skærmen for at geninstallere softwaren og afslutte reparationen.