Sådan modtager du opkald

For at besvare et opkald

Sådan afviser du et opkald

Scr sony decline call

Sådan slår du ringetonen fra for indgående opkald

• Tryk på volumentasten, når du modtager et opkald.

Brug af telefonsvareren

Du kan bruge appen Telefonsvarer på din enhed til at besvare opkald, når du har travlt eller går glip af et opkald. Du kan aktivere den automatiske svarfunktion og bestemme, hvor mange sekunder der skal gå, inden opkaldene besvares automatisk. Du kan også manuelt sende opkald til telefonsvareren, når du har for travlt til at tage dem. Og du kan få adgang til beskeder på din telefonsvarer direkte fra enheden.

Note

Inden du kan anvende telefonsvareren, skal du optage en velkomstmeddelelse.

Sådan optager du en velkomstmeddelelse til telefonsvareren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer > Hilsen.
    3. Tap på Optag ny hilsen, og følg vejledningen på skærmen.

Sådan aktiverer du automatisk besvarelse af opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Telefonsvarer.

Note

Hvis du ikke indstiller en tidsforsinkelse for automatisk besvarelse af opkald, anvendes standardværdien.

Sådan afviser du et opkald med telefonsvareren

• Når du får et indgående opkald, skal du trække Svarindstillinger opad og derefter vælge Afvis med telefonsvarer.

Sådan indstiller du en tidsforsinkelse for automatisk besvarelse af opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer.
    3. Tap på Besvar efter.
    4. Juster klokkeslættet ved at rulle op og ned.
    5. Tap på Udført.

Sådan hører du beskeder på telefonsvareren

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Telefonsvarer > Beskeder.
    3. Vælg den talemeddelelse, du vil høre.

Tip

Du kan også høre beskeder på telefonsvareren direkte fra opkaldsloggen ved at tappe på Icn sony play voice message.

Sådan afviser du et opkald med en SMS

Du kan afvise et opkald med en SMS. Når du afviser et opkald med sådan en meddelelse, bliver den automatisk sendt til den, der ringer op, og gemt under samtalen med kontakten i Meddelelser.

Du kan vælge mellem adskillige forudindstillede meddelelser på enheden, eller du kan oprette en ny meddelelse. Du kan også oprette dine egne, personlige meddelelser ved at redigere de forudindstillede meddelelser.

Sådan afviser du et opkald med en SMS

1. Når du får et indgående opkald, skal du trække Svarindstillinger opad og derefter tappe på Afvis med meddelelse.
    2. Vælg en foruddefineret meddelelse, eller tap på Icn sony conv new message, og skriv en ny meddelelse.

Sådan afviser du opkald nummer to med en SMS

1. Træk Afvis med meddelelse opad, når du hører gentagne bip efter hinanden under et opkald.
    2. Vælg en foruddefineret meddelelse, eller tap på Icn sony conv new message, og skriv en ny meddelelse.

Sådan redigerer du den SMS, der anvendes til at afvise opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Afvis opkald med meddelelse.
    3. Tap på den meddelelse, du vil redigere, og foretag derefter de ønskede ændringer.
    4. Tap på OK.