Organisering af dine e-mails

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

For at sortere dine e-mails

1. Tap, fra Startskærm, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Hvis du bruger flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email og vælge den konto, du ønsker at sortere, derefter tappe på Indbakke i rullemenuen. Hvis du ønsker at sortere alle dine e-mail-konti på én gang, skal du tappe på Icn sony app email, og derefter tappe på Kombineret indbakke.
    4. Tap på Menuikonet på Sony-smartphones, tap derefter på Sortér.
    5. Vælg en sorteringsindstilling.

Sådan søger du efter e-mails

1. Tap, fra Startskærm, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones, søg derefter, og tap på Mail.
    2. Hvis du bruger flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email og vælge navnet på den konto, du ønsker at kontrollere, derefter tappe på Indbakke i rullemenuen. Hvis du ønsker at søge i alle dine e-mail-konti på én gang Icn sony app email, skal du tappe på Kombineret visning.
    3. Tap på Icn sony menu search.
    4. Indtast søgeteksten, og tap derefter på Icn sony menu search på tastaturet.
    5. Søgeresultaterne vises på en liste sorteret efter dato. Tap på den e-mail, du vil åbne.

For at få vist alle mapper for en e-mail-konto

1. Tap, fra Startskærm, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones, søg derefter, og tap på Mail.
    2. Hvis du anvender flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email og vælge den konto, du ønsker at kontrollere.
    3. Under den konto, du ønsker at kontrollere, skal du vælge Vis alle mapper.

Sådan sletter du en e-mail

• Bladr i den meddelelse, du vil slette, til højre i e-mail-indbakken.

Sådan flytter du en e-mail til en anden mappe

1. Bladr i den meddelelse, du vil flytte, til venstre i e-mail-indbakken.
    2. Tap på Flyt, vælg derefter en mappe.