Organisering af dine meddelelser

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Sådan sletter du en meddelelse

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal . Find og tap derefter på Icn sony app messaging .
    2. Tap på den samtale, der indeholder den meddelelse, du vil slette.
    3. Berør og hold på meddelelsen, du vil slette, og tap derefter på Slet besked > Slet.

Sådan sletter du samtaler

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu og tap derefter på Slet samtaler.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for de samtaler, som du vil slette, og tap derefter på Icn sony menu delete > Slet.

For at give stjerner til en meddelelse

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på samtalen, du vil åbne.
    3. Tap i meddelelsen, du vil give stjerner, på Icn sony infiniteview favorite btn.
    4. Tap, for at fjerne stjerner fra en meddelelse, på Icn sony infiniteview favorite btn selected.

For at få vist meddelelser med stjerner

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Meddel. mark. med stjerne.
    3. Alle meddelelser med stjerner vises på en liste.

For at søge efter meddelelser

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Søg.
    3. Indtast dine nøgleord til søgning. Søgeresultaterne vises i en liste.