Indstillinger for meddelelser

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Sådan ændrer du indstillingerne for meddelelsesbeskeder

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Hvis du vil vælge en lyd for beskeder, skal du tappe på Signal ved besked og vælge en indstilling eller tappe på Icn sony select own ringtone og vælge en musikfil, som er gemt på enheden.
    4. Tap på Færdig for at bekræfte.
    5. Markér eller fjern markeringen af relevante afkrydsningsfelter for andre beskedindstillinger.

Sådan slår du leveringsrapportfunktionen til eller fra for udgående meddelelser

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Markér eller fjern evt. markeringen fra afkrydsningsfeltet Leveringsrapport.

Note

Når leveringsrapportfunktionen er slået til, vises et afkrydsningsmærke på meddelelser, der er leveret korrekt.