Låsning og oplåsning af skærmen

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Når enheden er tændt og ikke anvendes i en foruddefineret tidsperiode, slukkes skærmen for at spare batteristrøm, og den låses automatisk. Denne lås forhindrer uønskede handlinger på berøringsskærmen, når du ikke anvender den. Når du køber enheden, er der allerede angivet en grundlæggende lås, hvor du skal stryge fingeren hen over skærmen. Du skal med andre ord stryge op eller ned på skærmen for at låse den op. Du kan ændre sikkerhedsindstillingerne og tilføje andre typer låse på et senere tidspunkt. Se Skærmlås .

Scr sony generic lock screen

Sådan aktiverer du skærmen

• Tryk kortvarigt på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.

Sådan låser du skærmen

• Tryk, når skærmen er aktiv, kortvarigt på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90.