Identifikation af enhedens id-nummer

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Din enhed har et entydigt id-nummer. På enheden kaldes dette nummer IMEI (International Mobile Equipment Identity).Du bør notere dette nummer. Du kan få brug for det, f.eks. hvis du skal have adgang til supporttjenesten Xperia™ Care og skal registrere din enhed. Hvis enheden bliver stjålet, kan nogle netværksudbydere desuden bruge dette nummer til at spærre for enhedens adgang til netværket i dit land.

Sådan får du vist IMEI-nummeret

Ill sony 14je krc ss
    • Fjern dækslet for se IMEI-nummeret.
    • Åbn telefonopkaldstasten på din enhed og indtast *#06#.

Sådan får du vist IMEI-nummeret på enheden

1. Tap, fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal .
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Status.
    3. Rul til IMEI for at få vist IMEI-nummeret.