Startskærm

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Startskærm er udgangspunktet, når du skal bruge enheden. Det svarer til skrivebordet på en computerskærm. Din startskærm kan have op til syv ruder, som fylder mere end den almindelige skærmbredde. Antallet af ruder på startskærmen er angivet med et antal prikker nederst på startskærmen. Den fremhævede prik viser, hvilken rude du befinder dig i.

Scr sony panes extension on homescreen

Sådan går du til Startskærmen

• Tap på Icn sony key and home.

Sådan gennemses Startskærmen

Scr sony 14je homescreen

Ruder på startskærmen

Du kan føje nye ruder til din startskærm og slette ruder. Der kan være op til syv ruder i alt. Du kan også angive, hvilken rude du vil bruge som den primære rude på startskærmen.

Scr sony homescreen change pane

Sådan indstilles en rude som den primære rude på startskærmen

1. Berør og hold nede et tomt område på din Startskærm indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller højre, indtil du kommer til den rude, du vil indstille som den primære rude på startskærmen, og tap derefter på Icn sony and homescreen set main homescreen på rudens øverste hjørne.

For at tilføje en rude på Startskærmen

1. Berør og hold nede et tomt område på din Startskærm indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller til højre for at gennemse ruderne, tap derefter på Icn sony and homescreen add pane.

For at slette en rude fra Startskærmen

1. Berør og hold nede et tomt område på din Startskærm indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller til højre for at gennemse ruderne som du vil slette, tap derefter på Icn sony and homescreen delete pane.