Sådan skjuler du fotos og videoer

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Du kan skjule alle fotos og videoer på startskærmen for Album. Når fotos og videoer er skjult på startskærmen for Album, kan de kun vises fra mappen Gemt.

Sådan skjuler du et foto eller en video

1. Find og tap på det foto eller den video, du vil skjule, i Album.
    2. Tap eventuelt på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Icn sony key menu.
    3. Tap på Skjul > OK.

Sådan får du vist skjulte fotos og videoer

1. I Album skal du trække venstre side af startskærmen for Album til højre og tappe på Skjult.
    2. Tap på et foto eller en video for at få dem vist.
    3. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.

Sådan viser du et skjult foto eller en skjult video

1. I Album skal du trække venstre side af startskærmen for Album til højre og tappe på Skjult.
    2. Tap på det foto eller den video, du vil vise.
    3. Tap eventuelt på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Icn sony key menu.
    4. Tap på Skjul ikke.