account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Viderestilling af opkald

    Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

    Du kan viderestille opkald, f.eks. til et andet telefonnummer eller til en telefonsvarertjeneste.

    Sådan viderestiller du opkald

    1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald.
    3. Tap på Viderestilling af opkald, og vælg en indstilling.
    4. Indtast det nummer, som opkaldene skal viderestilles til, og tap derefter på Aktivér.

    Sådan slår du viderestilling af opkald fra

    1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Opkald > Viderestilling af opkald.
    3. Vælg en indstilling, og tap derefter på Deaktiver

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!