Favoritter og grupper

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Kontakter, du har markeret som favoritter, vises under fanen favoritter i appen Kontakter sammen med de kontakter eller "topkontakter", du oftest har ringet til. På denne måde får du hurtigere adgang til disse kontakter. Du kan også tildele kontakter til grupper for at få hurtigere adgang til grupper af kontakter inde fra appen Kontakter.

Sådan markerer eller fravælger du en kontakt som favorit

1. På din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal og derefter tappe på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på den kontakt, du vil tilføje eller fjerne fra dine favoritter.
    3. Tap på Icn sony infiniteview favorite btn.

Sådan får du vist dine favoritkontakter og topkontakter

1. På din Startskærm skal du tappe på Ikonet for programskærmen på Sony-smartphones og derefter tappe på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony infiniteview favorite action btn.

Sådan tildeles kontakter til en gruppe

1. Tap på den kontakt, som du vil tildele til en gruppe, i appen Kontakter.
    2. Tap på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact, og tap derefter på linjen direkte under Grupper.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for de grupper, hvor du vil tilføje kontakten.
    4. Tap på Udført.