Nødopkald

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Enheden understøtter de internationale nødopkaldsnumre, f.eks. 112 eller 911. Du kan normalt bruge disse numre til nødopkald i alle lande, med eller uden at et SIM-kort er sat i, hvis du er inden for et nets rækkevidde.

For at foretage et nødopkald

1. Tap på fra Startskærm Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Telefon.
    3. Indtast nødopkaldsnummeret, og tap på Icn sony call slider answer. Tap på Icn sony input delete for at slette et nummer.

Tip

Du kan foretage nødopkald, når der ikke er isat et SIM-kort, eller når udgående opkald er spærret.

For at foretage et nødopkald, når SIM-kortet er låst

1. Tap fra låseskæmen på Nødopkald.
    2. Indtast nødopkaldsnummeret, og tap på Icn sony call slider answer.