Indstillinger for e-mailkonto

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

For at fjerne en e-mail-konto fra enheden

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Mail.
    3. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Vælg kontoen, du vil fjerne.
    5. Tap på Slet konto > OK.

Sådan ændrer du, hvor ofte indbakken tjekkes

1. Fra din Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Søg og tap på Mail.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    4. Vælg kontoen du vil ændre hvor ofte indbakken tjekkes.
    5. Tap på Kontrolfrekvens > Hyppighed for kontrol, og vælg en indstilling.

Sådan anvender du en Ikke til stede-autosvar i en Exchange Active Sync-konto

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, og tap derefter på Mail.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
    3. Vælg EAS (Exchange Active Sync)-kontoen du vil anvende en Ikke til stede autosvar.
    4. Tap på Feriesvar.
    5. Træk skyderen ved siden af Feriesvar til højre for at slå funktionen til.
    6. Markér, hvis det er nødvendigt, afkrydsningsfeltet Indstil tidsinterval og anvend tidsintervallet for autosvar.
    7. Indtast din Ikke på kontoret-meddelelse i feltets brødtekst.
    8. Tap på OK for at bekræfte.