Anvendelse af datatrafik på rejser

Når du rejser uden for dit eget mobilnetværk, kan du få behov for at få adgang til internettet ved hjælp af mobildatatrafik. I så fald skal du aktivere dataroaming på enheden. Det anbefales at kontrollere de relevante priser på dataoverførsel på forhånd.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du dataroaming

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Markér eller fjern markeringen fra afkrydsningsfeltet Dataroaming.

Note

Du kan ikke aktivere dataroaming, når mobildata er slået fra.