Styring af dataforbrug

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Data er oplysninger, som sendes fra eller modtages af din mobilenhed. Du anvender bl.a. data på din enhed, når du får adgang til internettet, tjekker din e-mail, spiller spil, anvender apps (f.eks. Facebook™, Twitter™ o.l.) og meget mere. Baggrundsopgaver, f.eks. synkronisering eller placeringstjenester, kan også anvende data. Dataforbrug faktureres på baggrund af den mængde data, som sendes og modtages (megabytes eller gigabytes), og det kan både afregnes på baggrund af forbrug og som del af en datapakke.

Sådan slås datatrafik til eller fra

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Træk skyderen ved siden af Mobildatatrafik for at slå datatrafik til eller fra.

Tip

Når datatrafik er slåer fra, kan du stadigt anvende ‎Wi-Fi®‎- og Bluetooth®-forbindelser.

Sådan indstiller du en dataforbrugsadvarsel

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    3. Tap på Indstillinger > Databrug.
    4. Træk advarselslinjen til den ønskede værdi, hvis du vil indstille advarselsniveauet. Du modtager en advarselsbesked, når datatrafikmængden nærmer sig det niveau, du har indstillet.

Sådan indstiller du en grænse for mobildataforbrug

1. Kontrollér, at mobildatatrafik er slået til.
    2. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    3. Tap på Indstillinger > Databrug.
    4. Markér afkrydsningsfeltet Angiv mobildatagrænse, hvis det ikke allerede er markeret, og tap derefter på OK.
    5. Træk den relevante linje til den ønskede værdi, hvis du vil indstille grænsen for mobildataforbruget.

Note

Når dit dataforbrug når den indstillede grænse, slås mobildatatrafik på enheden automatisk fra.

Sådan styrer du mobildataforbrug for individuelle apps

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på den ønskede app.
    4. Markér afkrydsningsfeltet Begræns baggrundsdata.
    5. Tap på Vis indstillinger for app, og foretag de ønskede ændringer, hvis du vil have adgang til mere specifikke appindstillinger (hvis funktionen er tilgængelig).

Tip

Ydelsen af individuelle apps kan blive påvirket, hvis du ændrer relaterede indstillinger for dataforbrug.

Sådan får du vist data, der overføres via Wi-Fi®

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Databrug.
    3. Tap på Icn sony key menu, markér derefter afkrydsningsfeltet Vis Wi-Fi-forbrug, hvis det ikke er markeret.
    4. Tap på Wi-Fi-fanen.