Opladning af enheden

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Enheden har et indbygget, genopladeligt batteri, som kun må udskiftes af Sony eller et autoriseret Sony-reparationscenter. Forsøg aldrig selv at åbne eller skille enheden. Hvis du åbner enheden, kan det forårsage skade, som vil annullere din garanti.

Batteriet er delvist opladet, når du køber enheden. Du kan stadig anvende enheden, mens den oplader. Læs mere om batteriet, og hvordan du forbedrer ydeevnen i Batteri- og strømstyring .

Sådan oplader du enheden

Ill sony 14je charging

1. Sæt opladeren i en stikkontakt.
    2. Sæt den ene ende af USB-kablet i opladeren (eller i USB-porten på en computer).
    3. Sæt den anden ende af kablet i mikro-USB-porten på enheden med USB-symbolet opad. Beskedindikatoren lyser, når opladningen går i gang.
    4. Når enheden er fuldt opladet, skal du koble kablet fra enheden ved at trække det lige ud. Sørg for ikke at bøje stikket.

Note

Hvis batteriet er helt afladet, kan det vare nogle minutter, før beskedindikatoren lyser, og ikonet for batteriopladning Icn sony stat sys battery charge anim3 vises.

Beskedindikator for batteristatus

Grøn Batteriniveauet er højere end 90 %
    Rødt blink Batteriet oplades, og batteriniveauet er lavere end 15 %
    Orange Batteriet oplades, og batteriniveauet er lavere end 90 %