account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Opkald fra en meddelelse

    Opkald til en person, der har sendt dig en meddelelse

    1. Fra Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal og derefter søge og tappe på Icn sony app messaging.
    2. Tap på en samtale.
    3. Tap på Icn sony btn detail call.
    4. Tap på Icn sony btn detail call.

    Sådan gemmer du en afsenders nummer som en kontakt

    1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony add contact from message > Gem.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på Færdig.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer