account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Backup af kontakter

    Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

    Du kan anvende et hukommelseskort til at tage backup af kontakter. Under Overførsel af kontakter kan du finde flere oplysninger om, hvordan du gendanner kontakter på din enhed.

    Sådan eksporterer du alle kontakter til et hukommelseskort

    1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Eksportér kontakter > SD-kort.
    3. Tap på OK.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!