Samling

Der sidder et stykke beskyttende plastik på skærmen. Du skal taget arket af, inden du anvender berøringsskærmen. Ellers fungerer berøringsskærmen muligvis ikke korrekt.

Sådan fjerner du bagdækslet

Ill sony 14je removing back cover
    • Sæt en fingernegl i mellemrummet (som vist på illustrationen), og løft dækslet.

Sådan støtter du bagdækslet på

Ill sony 14je attaching back cover
    1. Anbring bagdækslet over bagsiden af enheden, og tryk derefter ned på de nederste hjørner for at låse dem på plads.
    2. Flyt fra bunden til toppen, tryk siderne af dækslet ned, til dækslet klikker på plads.

Sådan isætter du mikro-SIM-kortet

Note

Hvis du isætter et mikro-SIM-kort, mens enheden er tændt, genstartes enheden automatisk.

Ill sony 14je insert sim card
    • Fjern bagdækslet, isæt derefter micro-SIM-kortet direkte i dets åbning med de guldfarvede kontakter nedad.

Note

Du skal anvende et mikro-SIM-kort for, at enheden fungerer korrekt. Nogle SIM-kort i standardstørrelse giver dig mulighed for at fjerne et indbygget mikro-SIM-kort. Når du har fjernet mikro-SIM-kortet fra SIM-kortet i standardstørrelse, kan du ikke isætte det og anvende et SIM-kort i standardstørrelse igen. Hvis du ikke har et mikro-SIM-kort, eller hvis dit nuværende SIM-kort ikke indeholder et mikro-SIM-kort, der kan fjernes, skal du kontakte netværksoperatøren for at få oplysninger om, hvordan du henter eller bytter SIM-kortet.

Sådan isætter du et hukommelseskort

Ill sony 14je insert mem card
    1. Fjern bagdækslet.
    2. Sæt hukommelseskortet i hukommelseskortets åbning med de guldfarvede kontakter nedad.

Sådan fjerner du mikro-SIM-kortet

Ill sony 14ca remove sim card ss
    1. Fjern bagdækslet.
    2. Tag mikro-SIM-kortet ud af åbningen, og fjern det helt.

Sådan fjernes hukommelseskortet

Ill sony 14ca remove mem card ss
    1. Sluk fra telefonen, eller fjern hukommelseskortet fra Indstillinger > Lagerplads > Demonter SD-kort .
    2. Fjern batteriets bagdæksel, træk derefter hukommelseskortet udad for at fjerne det.