Programskærmen

Programskærmen, som du åbner fra startskærmen, indeholder de apps, der er forudinstalleret på enheden, samt de apps, du henter.

Scr sony generic application screen

Sådan får du vist alle apps på programskærmen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din startskærm.
    2. Bladr til venstre eller højre på programskærmen.

Sådan åbner du en app fra programskærmen

• Bladr til venstre eller højre for at finde appen, og tap derefter på den.

Sådan åbner du menuen Programskærm

• Træk den venstre kant af skærmen til højre, når programskærmen er åben.

Sådan flytter du en app på programskærmen

1. Træk den venstre kant af programskærmen til højre for at åbne menuen for programskærmen.
    2. Sørg for, at Egen rækkefølge under VIS APPS er valgt.
    3. Berør og hold nede på en app, indtil den forstørres, og enheden vibrerer. Træk derefter appen til den nye placering.

Sådan føjer du en appgenvej til startskærmen

1. Gå til programskærmen, berør et appikon, og hold nede, indtil skærmen vibrerer, og træk derefter ikonet til toppen af skærmen. Startskærmen åbnes.
    2. Træk ikonet til den ønskede placering på startskærmen, og slip derefter med fingeren.

Sådan arrangeres apps på programskærmen

1. Træk den venstre kant af programskærmen til højre for at åbne menuen Programskærm.
    2. Vælg den ønskede indstilling under VIS APPS.

Sådan søger du efter en app fra programskærmen

1. Træk den venstre kant af programskærmen til højre for at åbne menuen Programskærm.
    2. Tap på Søg efter apps.
    3. Indtast navnet på den app, du vil søge efter.

Sådan afinstallerer du en app fra programskærmen

1. Træk den venstre kant af programskærmen til højre for at åbne menuen Programskærm.
    2. Tap på Afinstaller. Alle apps, der ikke kan afinstalleres, er mærket med Icn sony home uninstall .
    3. Tap på den app, du vil afinstallere, og tap derefter på Afinstaller.