Flytilstand

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

I flytilstand er net- og radiomodtagerne slukket for at undgå at forstyrre følsomt udstyr. Men du kan stadigt spille spil, lytte til musik, se videoer og andet indhold, så længe indholdet er glemt på hukommelseskortet eller det interne lager. Du kan også få besked om alarmer, hvis alarmer er aktiveret.

Tip

Batteriforbruget reduceres når Flytilstand er slås til.

For at slå flytilstand til

1. Tap, fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal .
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere....
    3. Markér afkrydsningsfeltet Flytilstand.

Tip

Du trykke og holde på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90 nede og derefter vælge Flytilstand menuen der åbnes.