Tilføjelse af den geografiske placering til dine fotos

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Aktivér geotagging for at føje den omtrentlige geografiske placering (et geotag) til fotos, når du tager dem. Den geografiske placering beregnes enten vha. trådløse net eller GPS-teknologi.

Når Icn sony statusbar gps on vises på kameraskærmen, er geotagging aktiveret, men den geografiske placering er ikke blevet fundet. Når Icn sony camera geotag on vises, er geotagging aktiveret, og den geografiske placering er tilgængelig, så dit foto kan blive geotagget. Når ingen af disse to symboler vises, er geotagging slået fra.

Sådan slår du geotagging til

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Placering.
    3. Træk skyderen ud for Placering til højre.
    4. Aktivér kameraet.
    5. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Icn sony menu settings.
    6. Træk skyderen ud for Geotag til højre.