Synkronisering med onlinekonti

Arrow left Oversigt over support til Xperia E4

Synkroniser din enhed med kontakter, mail, kalenderhændelser og andre oplysninger fra onlinekonti, f.eks. mailkonti såsom Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ og Twitter™. Du kan automatisk synkronisere data for alle konti ved at aktivere funktionen til automatisk synkronisering. Eller du kan vælge at synkronisere hver konto manuelt.

Sådan konfigurerer du en onlinekonto til synkronisering

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Tap på Indstillinger > Tilføj konto, og vælg derefter den konto du vil tilføje.
    3. Følg instruktionerne for at oprette en konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.

Sådan synkroniserer du manuelt med en onlinekonto

1. Tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger fra Startskærm.
    2. Vælg kontotypen under Konti, og tap derefter på navnet på den konto, du vil synkronisere med. Der vises en liste med elementer, som kan synkroniseres med kontoen.
    3. Markér de elementer, du vil synkronisere.
    4. Tap på Icn sony key menu , og tap derefter på Synkroniser nu.

Sådan fjerner du en onlinekonto

1. Tap på Icn sony home apptray normal > Indstillinger fra Startskærm.
    2. Vælg kontotypen under Konti, og tap derefter på navnet på den konto, du vil fjerne.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
    4. Tap igen på Fjern konto for at bekræfte.