Dato og klokkeslæt

Du kan ændre datoen og klokkeslættet på enheden.

For at indstille dato manuelt

1. Fra Skærmbilledet Start, tap på Icn sony home apptray normal .
    2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid.
    3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Automatisk dato og tid.
    4. Tap på Angiv dato.
    5. Juster datoen ved at rulle op og ned.
    6. Tap på Indstil.

Sådan indstiller du klokkeslættet manuelt

1. Tap, fra din Skærmbilledet Start, på Icn sony home apptray normal .
    2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid.
    3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Automatisk dato og tid.
    4. Tap på Angiv tid.
    5. Rul op eller ned for at justere time og minut.
    6. Rul, hvis relevant,op for at skifte AM til PM eller omvendt.
    7. Tap på Indstil.

Sådan indstiller du tidszonen

1. Tap på Icn sony home apptray normalSkærmbilledet Start.
    2. Find og tap på Indstillinger > Dato og tid.
    3. Fjern en eventuel markering i afkrydsningsfeltet Automatisk tidszone.
    4. Tap på Vælg tidszone.
    5. Vælg en funktion.