Lyd, ringetone og lydstyrke

Du kan justere lydstyrken for ringetonen ved indgående opkald og beskeder samt for afspilning af musik og video. Du kan også sætte enheden i lydløs tilstand, så den ikke ringer, mens du sidder i møde.

Sådan justerer du lydstyrken for ringetonen med volumentasten

• Tryk volumentasten op eller ned.

Sådan justerer du lydstyrken for afspilning af medier med volumentasten

• Tryk volumentasten op eller ned, når du afspiller musik eller videoklip.

Sådan indstiller du enheden til vibreringstilstand

• Tryk volumentasten ned, indtil Icn sony statusbar vibrate on vises på statuslinjen.

Sådan indstiller du enheden til lydløs tilstand

1. Tryk volumentasten ned, indtil enheden vibrerer, og Icn sony statusbar vibrate on vises på statuslinjen.
    2. Tryk volumentasten ned igen. Icn sony ics sound silenct vises på statuslinjen.

Fo at indstille enheden til vibrations- og ringetilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normalSkærmbilledet Start.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Markér afkrydsningsfeltet Vibrer ved opringning.

For at indstille et ringesignal

1. Tap på Icn sony home apptray normalSkærmbilledet Start.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Ringetone for telefon.
    3. Vælg en ringetone.
    4. Tap på Udført.

For at vælge beskedlyden

1. Tap på Icn sony home apptray normalSkærmbilledet Start.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd > Beskedlyd.
    3. Vælg lyden, der skal afspilles når der kommer beskeder.
    4. Tap på Udført.

Sådan aktiverer du berøringstoner

1. Tap på Icn sony home apptray normalSkærmbilledet Start.
    2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
    3. Markér afkrydsningsfelterne Tastaturtoner og Lyd ved berøring.