Genveje og mapper

Brug genveje og mapper til at administrere dine apps og holde orden på startskærmen.

Scr sony homescreen folder and shortcut

1 Få adgang til en mappe, der indeholder apps
    2 Få adgang til en app ved hjælp af en genvej

Sådan tilføjer du en genvej på startskærmen

1. Berør et tomt område på din Skærmbilledet Start, og hold nede, indtil enheden vibrerer, og tilpasningsmenuen vises.
    2. Tap på Apps i tilpasningsmenuen.
    3. Rul gennem listen over apps, og vælg en app. Den valgte app tilføjes på din Skærmbilledet Start.

Tip

I trin 3 kan du i stedet tappe på Genveje og derefter vælge en app fra den tilgængelige liste. Hvis du bruger denne metode til at tilføje genveje, får du mulighed for at tilføje speciel funktionalitet til genvejen for nogle af de tilgængelige apps.

Flytning af et element på Startskærmen

• Berør og hold elementet, indtil det forstørres, og enheden vibrerer, træk derefter elementet til den nye olacering.

Sådan sletter du et element fra startskærmen

• Berør og hold ned på et element, indtil det forstørres, og enheden vibrerer, og træk derefter elementet til Icn sony menu delete homescreen.

For at oprette en mappe på skærmbilledet Start

• Rør ved et programikon, og hold det nede eller en genvej indtil den forstørres og enheden vibrerer, træk og slip det derefter oven på et andet program-ikon eller genvej.

For at tilføjer elementer til en mappe på Startskærmen

• Berør og hold et element indtil det forstørres og enheden vibrerer, træk derefter elementet til mappen.

For at omdøbe mappe på Startskærmen

1. Tap på en mappe for at åbne den.
    2. Tap på mappens titellinje for at få vist Mappenavn-feltet.
    3. Indtast et nyt mappenavn, og tap på Udført.