Afsendelse og modtagelse af e-mails

Oversigt over e-mailindbakken på Sony-smartphones
    1 Få vist en liste over alle e-mailkonti og seneste mapper
    2 Skriv en e-mail
    3 Få adgang til indstillinger og valgmuligheder
    4 Liste over e-mails

Sådan hentes nye e-mails

1. Tap, fra Skærmbilledet Start, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones.
    2. Find og tap på E-mail.
    3. Hvis du bruger flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email og vælge den konto, du ønsker at kontrollere, derefter tappe på Indbakke i rullemenuen.
    4. Tap på Menuikonet på Sony-smartphones, tap derefter på Opdater for at hente nye meddelelser.

Tip

Når indbakken er åben, skal du køre nedad på skærmbilledet for at opdatere meddelelseslisten.

Sådan læser du e-mails

1. Tap, fra Skærmbilledet Start, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones.
    2. Find og tap på E-mail.
    3. Hvis du bruger flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email og vælge den konto, du ønsker at kontrollere, derefter tappe på Indbakke i rullemenuen. Hvis du ønsker at kontrollere alle dine e-mail-konti med det samme, skal du tappe på Icn sony app email, derefter tappe på Kombineret indbakke i rullemenuen.
    4. Rul op eller ned i e-mailindbakken, og tap på den e-mail, du vil læse.

Sådan opretter og sender du en e-mail

1. Tap, fra Skærmbilledet Start, på Programskærmsikonet på Sony-smartphones, søg derefter, og tap på E-mail.
    2. Hvis du bruger flere e-mail-konti, skal du tappe på Icn sony app email og vælge den konto, du ønsker at sende e-mailen fra, derefter tappe på Indbakke i rullemenuen.
    3. Tap på Icn sony conv new message, indtast derefter modtagerens navn eller e-mail-adresse, eller tap på Icn sony btn add contact og vælg én eller flere modtagere fra din kontaktliste.
    4. Indtast e-mailens emne og meddelelsesteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan besvarer du en e-mail

1. Find og tap på den besked i e-mailindbakken, du vil besvare, og tap derefter på Svar eller Svar alle.
    2. Indtast dit svar, tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan videresendes en e-mail

1. Find og tap på den besked, du vil videresende, i e-mailindbakken, og tap derefter på Videresend.
    2. Indtast modtageren e-mail-adresse manuelt eller tap på Icn sony btn add contact, og vælg en modtager fra Kontaktlisten.
    3. Indtast beskedteksten, og tap derefter på Icn sony menu send holo light.

Sådan får du vist en vedhæftet fil fra en e-mail

1. Find og tap på den e-mail, der indeholder den vedhæftede fil, du vil have vist. E-mails med vedhæftede filer er angivet med Icn sony menu attachment.
    2. Når e-mailen er åben, skal du tappe på Indlæs. Overførslen af den vedhæftede fil begynder.
    3. Tap på Vis, når overførslen af den vedhæftede fil er fuldført.

For at gemme en afsenders e-mail-adresse i dine kontakter

1. Find og tap på en meddelelse i e-mail-indbakken.
    2. Tap på afsenderens navn, tap derefter på OK.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger eventuelt kontaktoplysningerne, og tap derefter på Færdig.