Afspilningslister

På startskærmen til Walkman® kan du oprette dine egne afspilningslister med den musik, der er gemt på enheden.

Sådan opretter du dine egne afspilningslister

1. Gå til startskærmen for Walkman®, og berør og hold ned på den sang eller det album, du vil føje til en afspilningsliste.
    2. Tap på Føj til > Opret ny afspilningsliste i den menu, der åbnes.
    3. Indtast et navn på afspilningslisten, og tap på OK.

Tip

Du kan også tappe på albumcoveret og dernæst tappe på Icn sony browser add for at oprette en ny afspilningsliste.

Sådan afspiller du dine egne afspilningslister

1. Åbn startskærmsmenuen for Walkman®, og tap derefter på Afspilningslister.
    2. Vælg den afspilningsliste, som du vil åbne, under Afspilningslister.
    3. Hvis du vil afspille alle sangene, skal du tappe på Bland alle.

Sådan føjer du sange til en afspilningsliste

1. Gå til startskærmen for Walkman®, og find den sang eller det album, du vil føje til en afspilningsliste.
    2. Berør og hold ned på sang- eller albumtitlen. Tap derefter på Føj til.
    3. Tap på navnet på den afspilningsliste, hvor du vil tilføje albummet eller sangen. Albummet eller sangen føjes til afspilningslisten.

Sådan fjerner du en sang fra en afspilningsliste

1. Berør, og hold i en afspilningsliste titlen på sangen, du vil slette.
    2. Tap på Slet fra afspilningsliste fra listen, der vises.

Sådan sletter du en afspilningsliste

1. Åbn startskærmsmenuen for Walkman®, og tap derefter på Afspilningslister.
    2. Berør og hold ned på den afspilningsliste, du vil slette.
    3. Tap på Slet.
    4. Tap igen på Slet for at bekræfte.

Note

Du kan ikke slette smart-afspilningslister.