Sådan forbedres lydudgangen

Du kan forbedre lydudgangen som kommer fra enhedens højttalere vha. funktioner såsom Clear Phase™- og xLOUD™-teknologi.

Sådan anvendes Clear Phase™-teknologi

Anvend Clear Phase™-teknologi fra Sony til automatisk at justere lydkvaliteten fra enhedens indbyggede højttalere og få en renere mere naturlig lyd.

For at forbedre højttalerens lydkvalitet vha. Clear Phase™

1. Tap på Icn sony home apptray normalSkærmbilledet Start.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
  3. Markér afkrydsningsfeltet Clear Phase™.

Note

Aktivering af Clear Phase™-funktionen har ingen effekt på programmer til talekommunikation.

Sådan anvendes xLOUD™-teknologi

Anvend xLOUD™-lydfilter-teknologi fra Sony til at forbedre højttalerens lydstyrke uden at miste kvalitet. Få en mere dynamisk lyd når du lytter til dine favoritsange.

For at forbedre højttalerens lydstyrke vha. xLOUD™

1. Tap på Icn sony home apptray normalSkærmbilledet Start.
  2. Find og tap på Indstillinger > Lyd.
  3. Markér afkrydsningsfeltet xLOUD™.

Note

Aktivering af xLOUD™-funktionen har ingen effekt på programmer til talekommunikation.