Opkald fra en meddelelse

Sådan ringer du til en person, der har sendt dig en meddelelse

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Skærmbilledet Start, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på en samtale.
    3. Tap på modtagerens navn eller nummer øverst på skærmen, og vælg derefter det nummer, du vil ringe til, på den viste liste.
    4. Hvis modtageren er gemt i dine kontakter, skal du tappe på det telefonnummer, du vil ringe til. Hvis du ikke har gemt modtageren i dine kontakter, skal du tappe på Icn sony btn detail call.

Sådan gemmer du en afsenders nummer som en kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Skærmbilledet Start, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony add contact from message > Gem.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på Færdig.